Triatlon Türkiye Şampiyonası Olimpik Mesafe Final Müsabakası 2021

Triatlon Türkiye Şampiyonası Olimpik Mesafe Final Müsabakası 2021

Triatlon Türkiye Şampiyonası Olimpik Mesafe Final Müsabakası

15 Ağustos Pazar günü Triatlon Türkiye Şampiyonası Olimpik Mesafe Final Müsabakası Isparta, Eğirdir’de gerçekleşti. Sponsoru olduğumuz Antalyaspor Triatlon takımından Bahadır Tama, bu zorlu yarışı ilk sırada gelerek en hızlı bitiren sporcu oldu.  Aynı zamanda bireysel kategoride de Bahadır Tama 2021 Yılı Triatlon Türkiye Şampiyonası Eğirdir finalinde yılsonu genel klasman ikinciliği, Eğirdir müsabakası yaş grubu birinciliği ve yılsonu yaş grubu birinciliği alarak toplamda 1 altın madalya ve 2 kupa sahibi oldu. Nuri Acar 2021 Yılı Triatlon Türkiye Şampiyonası Eğirdir finalinde yılsonu yaş grubu birinciliği ve Eğirdir müsabakası yaş grubu birinciliği alarak toplamda 1 altın madalya ve 1 kupa aldı. Antalyaspor triatlon takımımızdan Saliha Yüksel Tama ise 2021 Yılı Triatlon Türkiye Şampiyonası Eğirdir finalinde yılsonu yaş grubu ikinciliği kazanırken Eğirdir müsabakası yaş grubunu dördüncü olarak bitirdi.

Antalyaspor Triatlon takımı kazandığı kupa ve madalyalarla hepimizi gururlandırmıştır. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyor ve bir sonraki müsabakalarda elde edecekleri başarıları inançla bekliyoruz.

Talya olarak spora verdiğimiz önemi bir kez daha vurgulamak ister ve gelecekte de spor ve sporcunun yanında olacağımızı bildirmek isteriz.

Etiketler: triatlon
Ekim 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR