Amerika'da gerçekleşecek olan doğal, organik ve sağlıklı yaşam ürünleri endüstrisinin en büyük fuarlarından Natural Products Expo West 2022'de yerimizi alacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Natural Products Expo West

Amerika'da gerçekleştirilecek olan doğal, organik ve sağlıklı yaşam ürünleri endüstrisinin en büyük fuarlarından Natural Products Expo West 2022'de 10-12 Mart tarihleri arasında yerimizi alacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

 

            Talya olarak 2016’dan beri katılım sağladığımız doğal, organik ve sağlıklı yaşam ürünleri endüstrisinin en büyük fuarlarından biri olan Natural Products Expo West’te yerimizi alacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.     

     

           10-12 Mart tarihleri arasında Anaheim Kaliforniya'da, kovid-19 pandemisinden sonra yüz yüze gerçekleşecek ilk fuar olması sebebiyle, dünyanın dört bir yanından katılımcılarla, Natural Products Expo West’de buluşacağımız için oldukça heyecanlıyız. 10-12 Mart tarihlerinde Anaheim Convention Center Kaliforniya'da, Salon D, Stand 4639'da olacağız. Sektörden eski dostlarımızla yeniden bir araya gelmek ve yenileri ile tanışmak için sabırsızlanıyoruz!

 

            Natural Products Expo West 2022 gelişmelerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Facebook: TalyaBitkisel  TalyaHerbal

Instagram: TalyaBitkisel  TalyaHerbal

Twitter: TalyaBitkisel  TalyaHerbal

Linkedin: TalyaBitkisel  TalyaHerbal

 

Etiketler: Natural Products Expo West 2022
Şubat 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR