Blog Başlık

  • Ağustos 02, 2019

    Antalyaspor Triatlon takımımız başarı çıtasını günden güne yükseltiyor. 15 sporcumuz milli takıma seçilerek tüm Antalya’yı ve bizleri gururlandırdı. Milli takımımıza başarılar diliyoruz.

    15, sporcumuz, milli, takımda
  • Ağustos 02, 2019

    Talya Bilim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı olan Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan Antalya’daki fabrikamızı ziyaret etti. Yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi. 

    Prof. Dr. İlkay, Erdoğan, Orhan, Antalya’daki, fabrikamızı, ziyaret, etti.
  • Ağustos 02, 2019

    Bilim Kurulu Üyemiz ve Farmakognozi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ayhan Altıntaş , Afyonkarahisar Eczacılar Odası'nda Talya işbirliği ile düzenlenen organizasyonda eğitim verdi. Eğitime katılan ve bu organizasyonun bir parçası olan herkese teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

    Afyonkarahisar, Eczacılar, Odası, Fitoterapi, Eğitimi
  • Ağustos 02, 2019

    Antalya’nın iki güçlü markası, ANTALYASPOR ve Antalyalı tıbbi ve aromatik bitki yağları ile gıda takviyeleri üreticisi Talya Bitkisel arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Antalyaspor’un Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu ile Triatlon Takımı Şube Sorumlusu Sabri Yiğit Üfler ve Şube Yardımcısı Oğuz Bodur ve Talya Yönetim Kurulu Başkanı ve Fitoterapist Halis Ertaş ile şirket yöneticilerinin katıldığı törende sponsorluk anlaşması imzalandı. Bu kapsamda sezon boyunca yapılacak ANTALYASPOR’un Triatlon Takımının iştirak edeceği tüm müsabakalarda Antalyaspor’un Triatlon Takımı ve Talya markası görünürlük faaliyetlerini birlikte yürütecek.

    Antalyaspor-Triatlon, sponsorluk, anlaşması, imzalandı.
  • Temmuz 29, 2019

    5-6-7 Nisan'da İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Migros iyi gelecek festivali'nde standımız hiç boş kalmadı. Migros iyi gelecek festivali’nde, Talya Dünyasının doğanın mucizelerini taşıyan ürünlerini katılımcılarımızla paylaştık. Katılan herkese teşekkürlerimizle.

    Migros, iyi, gelecek, festivali
  • Ağustos 02, 2019

    Talya Bitkisel’in katkılarıyla Manavgat Eczacı Odasında Fitoterapi eğitimimizi gerçekleştirdik. Katkılarından dolayı Doç. Dr. Ayhan ALTINTAŞ ve katılım gösteren tüm eczacılarımıza teşekkür ederiz. 

    Manavgat, Eczacı, Odası, Fitoterapi, eğitimi
  • Ağustos 02, 2019

    Dünyanın en büyük doğal ürünler fuarı olan Natural Products Expo West, 07-09 Mart tarihlerinde Anaheim, Kaliforniya'da gerçekleşti. Talya Herbal olarak her sene yaptığımız gibi Expo West'teki yerimizi aldık. Standımıza uğrayan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

    Natural, Products, Expo, West, 2019
  • Ağustos 02, 2019

    Talya Bitkisel’in katkılarıyla Isparta Eczacı Odasında Fitoterapi eğitimimizi gerçekleştirdik. Katkılarından dolayı Doç. Dr. Ayhan ALTINTAŞ ve katılım gösteren tüm eczacılarımıza teşekkür ederiz. 

    Isparta, Eczacı, Odası, Fitoterapi, eğitimi
  • Ağustos 02, 2019

    Talya Bitkisel Ürünler Yönetim Kurulu Başkanı Fitoterapist M. Halis Ertaş 26.01.2019’da Azerbaycan Bakü Four Seasons Hotel’de doktorlar ve eczacılara yönelik düzenlenen Fitoterapiden Sağlığa (Fitoterapiyadan Sağlamlığa) konferansına konuşmacı olarak katıldı ve Fitoterapinin günümüzdeki yeri ve Talya Bitkiselin rölü hakkında bilgiler verdi. Konferansa katılan tüm katılımcılara ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.

    Azerbaycan, Fitoterapiden, Sağlığa, konferansı
  • Ağustos 02, 2019

    Bu yıl 2.si düzenlenen Fitovizyon Doğal Yaşam Ve Sağlık Ürünleri - Fitoterapi,Aromaterapi,Apiterapi ve Kozmetikte Yenilikler Kongresi Talya Bitkisel Ürünler Sponsorluğunda Wow İstanbul Hotel & Convention Center’da başlamıştır.

    Sağlık profesyonelleri ile sektörde hizmet veren firmaları buluşturarak bir ilki gerçekleştiren kongredeki standımıza doğal ve bitkisel kaynaklı sağlık ürünlerine ilgi gösteren tüm paydaşlarımızı bekleriz.

    FitoVizyon, Kongresi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR