Yeni hammadde markamız New Raw Materials ile tanışın!

Yeni hammadde markamız New Raw Materials ile tanışın!

Yeni hammadde markamız New Raw Materials ile tanışın!

Talya olarak, yıllardır gerek kendi ürünlerimizde gerek fason ürünlerde kendi ürettiğimiz hammaddeyi kullanıyor ve kullanmaya da devam ediyoruz. ‘’Kaliteli hammadde kaliteli ürün’’ prensibiyle yapılan üretim sonrasında ürünlerimize olan ilgi zamanla hammaddeye de artıyor. Şimdi, birçok ülke ve firmaya hammadde satışı yapıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Üretimde ve hammaddede sağladığımız başarı sonrasında, 2021 yılında da 20 yıllık bilgi ve birikimi tek bir çatı altına toplamak istedik. Bu girişim sonrasında ortaya çıkan New Raw Materials markamız için ürün kalitesi ve çeşitliliği ile tek kurumsal marka olmayı amaç edindik.

New Raw Materials, kurulma amacına bağlı olarak sürdürülebilir dünyayı destekler ve bunun sorumluluğunda üretim ve satış yapar. Doğaya olan saygısı üretimine yansır; güvenilir üretim, tedarik ve dağıtım kanalları kurar. Doğal hammaddede Türkiye’de lider olma amacıyla çalışan New Raw Materials, kaliteli ve çeşitli hammaddeye zamanında kolay ve hızlı şekilde ulaşım kolaylığı sağlar. Evinde kendi mumunu yapacak olan kişiden sektöründe üretim yapan ulusal firmalara kadar hammadde ihtiyacı olan her kitleye hitap eder.

 

New Raw Materials ve hammaddeleri hakkında daha fazla bilgi için www.newrawmaterials.net web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Etiketler: New Raw Materials
Kasım 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR