18-20 Şubat tarihleri arasında Uluslararası 12. Kozmetik Kimyası Üretimi ve Standardizasyonu Kongresi Antalya Belek’te gerçekleşti!

Uluslararası 12. Kozmetik Kimyası Üretimi ve Standardizasyonu Kongresi

Kimyagerler Derneği ve Gebze Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası 12. Kozmetik Kimyası Üretimi ve Standardizasyonu Kongresi 18-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleşti!

          18-20 Şubat tarihleri arasında Kimyagerler Derneği ve Gebze Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası 12. Kozmetik Kimyası Üretimi ve Standardizasyonu Kongresi Antalya Belek’te gerçekleşti.

          Talya’nın yeni hammadde markası New Raw Materials olarak katılım sağladığımız kongrede açılış konuşmasının ardından gerçekleşen ödül töreninde, kongreye olan desteklerimiz sebebiyle, Talya İdari İşler Sorumlusu Sayın Ömer ERTAŞ ’a teşekkür plaketi takdim edildi.  

          Kongre boyunca yoğun ilgi gören standımızı ziyarete gelenler arasında bulunan, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Cenap AŞÇI ’ya ayrıca teşekkür ediyoruz.
          Üç gün boyunca süren Kozmetik Kongresi’nde pek çok bakanlık ve üniversiteden katılım gösteren konuklar, sektörden dostlar ve katılımcılar ile bir araya gelerek, mevcut problemler ve geleceğe yönelik trendler hakkında görüşerek verimli bir etkinliği tamamlamış olduk. Kongre’de yer alan sektörden dostlarımızla ve standımızı ziyarete gelen değerli ziyaretçilerimiz ile beraber olmak bizler adına keyif vericiydi. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eder, bir sonraki yıl tekrardan beraber olmayı dileriz.  

 

Etiketler: 18-20 Şubat tarihleri arasında Uluslararası 12. Kozmetik Kimyası Üretimi ve Standardizasyonu Kongresi
Şubat 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR