KÜAD tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Kozmetik Kongresi;  25- 27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi!

KÜAD tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Kozmetik Kongresi;   25- 27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi!

KÜAD tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Kozmetik Kongresi;

 25- 27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi!

            Yönetim kurulunda olduğumuz Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği (KÜAD) tarafından düzenlenen ve Talya olarak sponsoru olduğumuz 5. Uluslararası Kozmetik Kongresi, 25-27 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşti.

            Kongrede yeni hammadde markamız New Raw Materials standımızda yerimizi alırken; kongre, KÜAD Kongre Başkanı Fuat Arslan’ın açılış konuşmasıyla başladı ve değerli katılımcıların konuşmalarıyla devam etti. Açılış konuşmaları sonrasında gerçekleşen ödül töreninde; katkılarımızdan dolayı verilen, İdari İşler Sorumlumuz Ömer Ertaş 'ın kabul ettiği ödül için de KÜAD Yönetim Kuruluna tekrardan teşekkür ederiz.

            3 gün boyunca süren kongrede New Raw Materials standımıza ilgi sürekli olarak artarken, standımızı ziyarete gelen sektörden dostlarımıza ve hocalarımıza değerli ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkürü borç biliriz.

            5. Uluslararası Kozmetik Kongresi’nin 2. ve 3. gününde de, kongrenin bu yıl ki ana teması olan ‘’sürdürülebilir kozmetik’’ hakkında bilgilendirme ve paylaşım sağlandı. Konuşmacılar pandemiye rağmen kozmetik sektöründe yaşanan %20 büyüme oranından bahsederken, aynı zamanda artan bilinçli güzellik ve çevreci ürün konularına da değindi.  600’den fazla katılımcının katıldığı etkinlikte; 40’tan fazla firma, stantları başında sürdürülebilir kozmetik ürünlerinden ve çevreci yaklaşımlarından bahsetti.

            Böyle faydalı ve etkili kongreye katkıda bulunmaktan ve bu kongrede yer almaktan gurur duyuyor; sürdürülebilir geleceğe ve çevreci ürüne destek olan firmalara, değerli katılımcılara ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

 

Etiketler: KÜAD - 5. Uluslararası Kozmetik Kongresi
Kasım 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR